Bli din egen manikyrist

Snygga naglar är den lilla detaljen som gör den stora skillnaden. Till en enkel T-shirt kan en uppsättning välmanikyrerade naglar i olika mönster, färger och designer göra om dig från en lite småtråkig vardagsperson till en riktig stjärna.

Idag lägger svenskar miljontals kronor på sina naglar varje år och det är en het trend som ser ut att ha kommit för att stanna. Det hålls nagelmässor och publiceras artiklar om hur naglar ska se ut, och på internet bloggas det för fullt. Det finns massor av kul och användarvänliga produkter att införskaffa från https://fyndiq.se/halsa-skonhet/naglar/ och i stället för att lägga en massa tid och pengar på salonger kan du snabbt och enkelt bli din egen manikyrist.

Lär dig att bli nagelexpert

manikyrNaglar har blivit en av de viktigaste accessoarerna åt kända och okända, vilket inte minst syntes i årets olika galor där kändisarnas outfits ackompanjerades av kreativa naglar. Genom att ha allt du behöver hemma kan du snabbt förvandla naglarna till små konstverk alldeles själv eller i kompisars sällskap.

För att fixa dina naglar krävs först och främst ett bra manikyrset, som innehåller sax, filar och instrument att rengöra under naglarna och att avlägsna nagelbanden. Det finns också mycket bra elektriska filar som gör formandet av naglarna ännu enklare, och som kan få bort ojämnheter och gammal nagellack. Vidare behöver du några olika nagellack, dels i vårdande syfte, som primers och oljor, och dels i olika färger. Om du vill använda dig av gel eller akryl så behöver du en lampa som produkterna ska torka under. Ge sedan fullt fart åt kreativiteten med glitter, kedjor och rhinestones för imponerande resultat.

Skönhet börjar inifrån

För att naglarna ska vara riktigt fina så är det också viktigt att nära dem med rätt vitaminer och mineraler och det gör du bäst med en varierad kosthållning. Genom att äta livsmedel som är bra för naglarna som till exempel lax, nötter och spenat får du bland annat i dig järn, E-vitamin och zink, som dessutom är bra för håret, får du riktigt friska och starka naglar.