Vakna ut drömmig och slipp tidsbristen

Vakna ut drömmig och slipp tidsbristen

Smink för en kvinna är nästan ett måste. Dock tar makeupen på morgonen en hel del tid. Det finns dock knep att ta till för att se snygg ut direkt när du vaknar. Läs mer om det här!

Har du buskiga eller alldeles för tunna ögonbryn som tar lång tid att få till en bra form med? Eller måste du sätta på lösögonfransar varje morgon alternativt färga brynen eller fransarna för att få ögonen att sticka ut? Du kanske har tunt eller kort hår som kräver mycket vård och styling. Idag kan du göra massor på långsiktigt plan. Läs mer här om hårförlängningar och läs vidare om saker du kan göra för att slippa tidsbristen på morgonen.

 

– En hårförlängning är förmodligen den ”make over” som är mest populär idag. De flesta tjejer använder eller har använt löshår, och så enkelt som det är tar en hårförlängning oftast inte längre tid än 1-2,5 timmar.

 

Tatuera brynen och sätt dit lösfransar

För att få de där jämna fina och fylliga ögonbrynen, de mörka ögonfransarna och de där plutläpparna kan du få betala lite extra, men det är det värt. Genom att förlänga ögonfransarna och färga dem samtidigt behöver du inte måla dit någon mascara på morgonen, istället får du mer tid för annat.

Gör du en hårförlängning får du riktigt fylligt och vackert hår utan att behöva styla med volymspray och locka det. Det är dock viktigt att gå till en riktigt bra aktör som vet hur man göra. Dåliga hårförlängningar eller fransförlängningar kan resultera i dyra pengar eftersom du måste göra om det någon annanstans. Be om före/efterbilder hos den person du går till och kolla upp personen först.