Så ser hårtrenderna för 2022 ut

Så ser hårtrenderna för 2022 ut

Nytt år innebär nya hårtrender att sätta tänderna i. Det är alltid trevligt att förnya frisyren och att ta inspiration av årets heta hårtrender är helt perfekt. I år syns allt från skinande volymösa längder till gardinluggar.

Varje år kommer det nya hårtrender och 2022 är inget undantag. Men det är lätt att nedslås av att se trendiga frisyrer och svallande hår när du inte är nöjd med ditt eget. Det kan finnas flera olika anledningar till håravfall men det kan vara lika jobbigt oavsett orsak. För att återfå ditt fylliga hår och gynna hårväxten kan en prp-behandling vara ett alternativ. Om du är intresserad av behandlingen kan du gå in på https://www.85kliniken.se/prp-behandling/ och läsa mer. Behandlingen används bland annat för återuppliva hårväxt som har avtagit. Behandlingen passar personer som har drabbats av håravfall eller som har en åldrad och solskadad hud men även för personer som har kollagen relaterade problem.

Inspireras av årets trender

Om du vill få inspiration till ditt hår kan du titta på årets härliga hårtrender. Mjuk lugg är något som kommer att synas mycket av det här året. En mjuk lugg böjer sig på ett fint sätt runt ögonen och följer kindbenets linje. Gardinlugg är också väldigt inne. En sådan lugg är perfekt att kombinera med snygga 70-tals vågor. Naturliga lockar är väldigt trendigt men också hår med textur. Om du vill ha fina lockar är det bra att använda produkter som återfuktar håret och lyfter fram lockarna. En trend från 90-talet som har kommit tillbaka är fluffigt hår med mycket volym. En frisyr med minimal ansträngning är lufttorkat hår, det blir förvånansvärt snyggt och casual. Bob är en frisyr som syntes redan under fjolåret men som följer med även in i detta år. Både den klassiska bobben och stacked bob är lika heta. Många vill följa hårtrender för att känna sig inne men också snygga.