En hälsoboost i jobbiga tider

En hälsoboost i jobbiga tider

Alla kan vi någon gång drabbas av dålig kondition, sjukdom, ångest eller tuffa tider rent ekonomiskt. Detta är faktorer som avgör hur du mår och hur vi mår rent psykiskt påverkar hur vi mår fysiskt. När du känner dig som svagast är det viktigt med en god hälsa, Här kan Näringskällan hjälpa till.

Näringskällans råd fungerar för alla. Bland annat kan du göra en håranalys och sedan få ett gäng olika kosttillskott som återställer balansen. En obalans är ofta orsaken till att du mår dåligt och i många fall räcker det att äta rätt vitaminer och mineraler för att må bättre igen.

Ät varierat

 När du är orolig och mår allmänt kass är det extra viktigt att upprätthålla en balanserad kosthållning. Brist på järn, C-vitamin och D-vitamin kan ställa till med bekymmer och du kan känna dig extra trött eller vara mottaglig för sjukdomar. Det kan tyckas tråkigt att tänka ideligen på vad du äter men om du bara utgår från tallriksmodellen så ska det inte vara några problem.

  • Glöm inte vikten av frukt och grönsaker, gärna tre frukter per dag.
  • Ät mycket protein när du är sjuk, det bygger upp musklerna som du förlorar.
  • Kolhydrater bidrar till energi vilket är viktigt när du är orkeslös.

Gå till en läkare eller behandlare

Vissa kan känna att ett läkarbesök inte tjänar någonting till, men faktum är att det hjälper dig i din oro. Om du till exempel lider av panikångest och tror att du egentligen är sjuk, så kan en grundlig undersökning berätta att det inte är några fel på dig. Då släpper åtminstone det.

Ett alternativ kan vara att besöka en homeopat eller annan alternativ behandlare för att sätta in kosttillskott och alternativmedicin. Alternativmedicinen är starkt underskattad i vårt land, kanske för att läkemedelsföretagen ska gynnas lite extra. Om man jämför med länder i Europa är Sverige långt efter den utvecklingen.