Så väljer du rätt örhängen

Så väljer du rätt örhängen

Att göra hål i öronen öppnar upp en hel värld av vackra smycken du kan pryda dig med, men vilka ska du välja? För att verkligen lyfta dina outfits ska du välja örhängen som har det lilla extra!

Grattis till ditt val att ta hål i öronen! Nu kommer du under resten av ditt liv att kunna välja och vraka i ett fantastiskt utbud av underbara örhängen, men först ska du se till att dina öron läker ordentligt. Följ anvisningarna du har fått från din salong och ta inte ut de tillfälliga plastörhängena för tidigt. Genom att vara noggrann och varsam läker dina nya hål bättre och du slipper problem med infektioner, men redan nu kan du förstås börja fundera över vilka örhängen du ska välja. Under senare år har stora örhängen fått ett uppsving och det finns ett antal olika varianter att välja mellan. Utgå från din personlighet och garderob för att hitta rätt.

Välj alltid äkta örhängen av bra kvalitet

Som med alla smycken ska du tänka kvalitet framför kvantitet. Välj smycken som är gjorda av äkta metaller som guld, silver eller stål för att minimera risken för allergi. För dig som gillar svensk design rekommenderas örhängen från Efva Attling som är gjorda med stor omsorg och som håller i många år. Du hittar alla varianter på https://www.efvaattling.com/sv/produkter/orhangen/ där du också kan beställa hem dina favoriter.

Utgå från din garderob för att välja rätt. Du kan också enkelt göra en moodboard med bilder du hittar på internet, då kommer du snabbt att se vilken typ av material och form du föredrar. Välj med omsorg så att du verkligen får en smyckesgarderob som du kan använda år efter år, där du bara behöver komplettera med ett eller några par när du verkligen hittar en trend som du vill uppdatera dig med.