5 tips för effektivare shopping på Cyber Monday

5 tips för effektivare shopping på Cyber Monday

Har du hållit ut hela hösten och sneglat på datumet för Cyber Monday så kan du glädjas åt att det snart är på ingång. Med Cyber Monday följer starten på julhandeln och fynden. Dock kan det krävas lite planering för att shoppa effektivt på denna cybermåndag. Här får du fem tips.

Deals or no deals? På Cyber Monday är det e-handelsshopping som gäller och det är ofta upp till dig om du lyckas klicka hem de bästa fynden. På https://www.cybermondaysverige.se/ har man samlat alla de mest lukrativa erbjudanden för att underlätta för dig.

cyber weekBli en sju särdeles Cyber Monday-shoppare

  1. Planera i förväg. Var noga med att peka ut och kolla in de produkter du är intresserad av redan någon vecka i förväg under höstens readagar för att direkt kunna klicka dig in på produktens sida. Ett bra tips är att favorit-markera de produkter överst på din dator så att di lätt kan navigera utan att behöva vara sakletare på leverantörens hemsida när den stora dagen kommer. Du kan också göra en lista på de prylar du behöver och skriva upp vilken sajt de ligger på.
  2. Hitta kampanjer och erbjudanden. Glöm inte att leta upp alla tänkbara erbjudanden i nyhetsbrev eller på sajterna du är intresserad av. Om du dessutom går med som VIP och signar upp för ett nyhetsbrev brukar du vara först ut att få notis om vad som gäller på Cyber Monday.
  3. Ladda ned appen. Det kanske låter konstigt men många hemsidor har också en app som du kan ladda ned till telefonen där andra erbjudanden gäller som kanske inte alltid gäller på den fysiska sajten. Inte minst om appen är nylanserad.
  4. Se till att inte internethastigheten sviktar. Trodde du att detta var något som inte spelar någon roll allas så har du fel. När alla andra själar tänker i samma shoppingbanor som du så är det lätt hänt att internet överbelastas. Har du då inte en tillräckligt bra uppkoppling kan det sluta med att du sitter där framför datorn och svär som en gris för att du inte kommer in på sajten med bra deals.
  5. Dra nytta av Black Fridays outsålda varor. Varor som är nedsatta på Black Friday och som inte sålts sänks vanligtvis ännu mer på Cyber Monday. Håll utkik!